Bilder på visningslägenhet

Bilder från visningslägenhet

Välkommen in! I hallen finns en hatthylla i björk / aluminium direkt innanför ytterdörren, som är en säkerhetsdörr. Porttelefonen sitter också vid dörren. Lite längre in finns ett städskåp. Golv i entréhallen är av mörkgrå klinker och väggar målade i bruten vit kulör. Det finns en dörr i hallen som leder till badrummet.


Badrummet är helkaklat i tvåtonskulör, mörgrå klinker på golv och vit kakel på vägg med mörkgrå kakel som golv i mönster bakom wc-stolen. Rökfärgade glasduschdörrar i hörna. Rostfria handdukskrokar, toapappershållare, elektrisk handdukstork i krom. Stödhandtag i krom i duschen. Tvättställ med underskåp med två utdragbara lådor. Spegelöverskåp med belysning och eluttag i.  Egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva däröver och väggskåp för förvaring. Extra belysning även under väggskåpen som är över tvättavdelningen (ej på bilden).


Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng. Golv av ekparkett och väggar målade i bruten vit kulör. Garderob är lös och flyttningsbar för att man skall kunna möblera på annat sätt också.


Bild från andra hållet i sovrummet. Som kan ses finns det en klädkammare i direkt anslutning med hyllor och klädstång. Dörren är en skjutdörr med spegelglas.


Härligt vardagsrum i husets hörna med störa fönster som ger bra ljusinsläpp. Alla fönster har persienner. Glasdörren leder ut på den generösa inglasade balkongen. Golv i vardagsrum av ekparkett och väggar målade i bruten vit kulör.


Kökshalvö delar fint av köket från vardagsrummet, och ger plats åt såväl extra matplatser på kökshalvö för 2 personer, och även lämplig serveringsyta för ”gående bordsservering”.


Närbild på det exklusiva köket som är från Noblessa i ljus ask laminat, bänkskiva av granitliknande laminat, diskbänk i rostfritt med en stor och en liten ho, ljusgrå kakel på vägg, rostfria vitvaror, helintegrerad diskmaskin, snyggt mörkgrått klinkergolv med 60 x 30 cm plattor, väggar målade i bruten vit kulör. Glasvitrinskåp på hörnan mot vardagsrummet med belysning i för att få en vacker avslutning mot vardagsrummet. Lådorna är kullagrade med dämpningsfunktion. 2 besticklådor i plast ingår. Hörnskåpet till höger är ett mycket praktiskt karusellskåp för förvaring av grytor och stekpannor. Moderna handtag i aluminium.


Närbild mot matplats. Gott om utrymme för matbordsplacering.  Stora fönster, öppningsbara i två lägen, för vädring (som de är på bilden) och för hel öppning inåt, ger fint ljusinsläpp i lägenheterna. Dörren leder in till det lilla sovrummet.


Bild på det lilla sovrummet. Golv av ekparkett och väggarna är målade i bruten vit kulör. Garderob är flyttbar så att man skall kunna möblera på olika sätt.


Närbild på plats för soffgrupp i vardagsrum.


Foto tagit från matplatsen som fångar in det mesta av det generösa vardagsrummet. Dörren till vänster leder till den inglasade balkongen.


Det är gott om plats på balkongen som är ca 7 kvm. Golv av ljusbeige klinker. Väggar av tegel och taken är vitmålade. Uttag finns i tak för de som vill installera infravärme. Balkongen är dessutom utrustad med en snygg belysningsarmatur i taket och med extra eluttag.


…och här är den inglasade balkongen till stor del öppnad. Som kan ses på bilden är de inglasade balkongdörrarna s.k. vikdörrar, vilket gör att man kan öppna nästan helt.

Bilder på gemensamma utrymmen i fastigheten

Vacker fasad med vitt och mörkbrunt tegel, samt lärkpanel på vindsvåning och lågbebyggelse som garage m. m. De stora inglasade balkongerna och större fönsterna ger huset en modern karaktör med mycket glaskänsla.


En välkomnande entré med postfack till vänster och en sittgrupp i massiv björk som är specialgjord för Sege Park. Golv av ljus klinker med mönster av mörkgrå klinker runt om. Dörrar till lägenheter är säkerhetsdörrar och i björkutförande. En högre takhöjd än normalt på bottenvåningen för att skapa rymd och luftighet. Dörren till höger med glas leder till gemensam Gym- och Bastuavdelning, som kan bokas kostnadsfritt av hyresgästerna.


Bra gym med riktiga maskiner för träning, såväl för kondiiton som styrka. Svängbar tv är installerade på ena väggen. Golv av sportmatta och väggar är målade i vit kulör.


Bastuavdelning. Dusch till vänster med frostade glasduschdörrar. Intill bastu och gymavdelning finns ett omklädningsrum med låsbara skåp för hänglås och en toalett. Detta nyttjas kostnadsfritt av våra hyresgäster i Sege Park.


Trapphuset på våningsplan. Klinker på golv och i trappor. Rostfria hissdörrar med våningsvisare.


Vindsvåning med lägenhetsförråd. Varje lägenhet har ett förråd. Golv av lackerade furubräder. Ljusinsläpp på vind med vackra runda fönster.


Bild på garagebyggnaderna som är med fasader i lärk och tak av sedum, som gör att man ökar grönytefaktorn i området. Ljusgrå betongsten på mark.


Som kan ses på bilden ovan är varje garage delad med nätgaller från de andra platserna, vilket för det mer personligt.