Moderna 55+ hyreslägenheter i Sege Park, Malmö
Contentus färdigställde 2014 nybyggnation av 124 attraktiva hyreslägenheter i Sege Park i Malmö.  Skicka gärna in en intresseanmälan till oss!

Planlösningar för samtliga nya lägenheter

Attraktiva hyreslägenheter
Byggnaderna rymmer trerumslägenheter om 72-76 kvm, tvårumslägenheter om 46-57 kvm samt fyrarumslägenheter i etage om 103 kvm. Tre 2:or på bottenvåningen har en egen uteplats. Alla övriga lägenheter har vardera en inglasad balkong om 7-8 kvm med utsikt åt olika väderstreck. Lägenheterna är byggda med fullständig tillgänglighet, hög standard och hög kvalitet.

Lägenheterna uthyres till dig som är 55+
Lägenheterna, totalt 124 st, är lämpliga för seniorboende och uthyrning sker därför till dig som är 55+.

Hög boendestandard på naturskönt område nära Malmö Burlöv Golfklubb
Byggnaderna har en modern utformning med mycket glas. Lägenheterna är belägna inom ett naturskönt område och på gångavstånd från Malmö Burlöv Golfklubb. Standarden är genomgående hög med parkett och klinker, helkaklade badrum och modern köksinredning i ljusa träfärger av tysk kvalitet, rostfria maskiner och en mängd andra moderna finesser. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin är standard i alla lägenheter.

Hög energieffektivitet och gröna tak
Byggnaderna är utförda med hög energieffektivitet. Ventilationssystem typ FTX, (Från- och tilluft med återvinning) har installerats för att uppnå både ett komfortabelt klimat invändigt med föruppvärmd tilluft, samt en låg förbrukning genom återvinning av värmen i frånluften.

Gröna tak är anlagt på all lågbebyggelse av typ garagebyggnader för att skapa en bättre utemiljö med högre grönytefaktor. De gröna taken bidrar också med att fördröja dagvattenhanteringen, då jorden och växterna drar åt sig regnvattnet.

Gym och bastuanläggning
På bottenvåningen i ett av husen finns ett gym med utrustning för fysisk träning och motion samt en bastuanläggning med tillhörande omklädningsrum och duschavdelning. Anläggningarna, som bokas elektroniskt, är enbart till för hyresgästerna och nyttjandet är kostnadsfritt.

Yttre miljö – garage, cykelförråd, boulebana
Den yttre miljön, grönområden etc., är integrerat med natursköna Sege Park som ligger i direkt anslutning till området. På området finns bl.a. cykelgarage, en boulebana, grillplatser och lekutrustning för att göra boendet intressant för såväl boende som besökande. Garage och P-platser finns för uthyrning.

Bilder på gemensamma utrymmen i fastigheten

Flygbild över Sege park