Nyheter

Arkiverat

april 26th, 2021

Välkommen Wagron AB!

Möllevångsgatan 34 har nya hyresgäster, Wagron AB.

Inom kort öppnar en livsmedelsbutik med innehåll och inspiration hämtat från Indien. Butiken kommer bl.a. sälja kryddor, sötsaker och annat smått och gott.

Vi hälsar dem varmt välkomna och önskar dem lycka till!

april 14th, 2021

Ändrade telefontider

Malmökontoret har ändrat sina telefontider till vardagar 10-12 samt måndagar och torsdagar 13-15

mars 11th, 2021

Mediterranean BBQ tar Medelhavet till Ystad.

1 maj öppnar Mediterranean BBQ i nyrenoverade lokaler i vår fastighet på Hamngatan 3.

De har lång erfarenhet inom restaurangbranschen och driver idag Mediterranean BBQ på Emporia i Malmö. Med fokus på högkvalitativa och färska ingredienser gör de sina maträtter från grunden. Genom sina egna recept vill Mediterranien BBQ ge dig känslan av Medelhavets många och unika smaker.

Tanken att expandera till fler städer har funnits länge och efter ett besök i Ystad kändes valet enkelt. Lokalen på Hamngatan 3 har en speciell atmosfär och ett av Ystads bästa lägen. Här kommer det att finnas möjlighet att ta emot både stora och små sällskap.

Vi önskar Mediterranean BBQ välkomna till Ystad och till Contentus!

mars 9th, 2021

Hemmakväll flyttar till våra lokaler på Gågatan i Ystad.

Vi har glädjen att meddela att Hemmakväll flyttar in i våra lokaler på St Östergatan 28 . Flytten medför ett mer centralt läge och en möjlighet för Hemmakväll att erbjuda Ystad ett bredare sortiment. Vi hälsar dem välkomna som våra hyresgäster och ser fram emot öppningen som kommer att ske innan sommaren.

 

februari 24th, 2021

Team Sportia flyttar och expanderar!

Team Sportia flyttar i början av våren till nya större lokaler i vår fastighet på Hamngatan 9. Flytten innebär att Team Sportia expanderar i Ystad och kommer att kunna erbjuda sina kunder ett bättre och bredare sortiment. Helt klart ett lyft för Team Sportia och för Ystad. Vi tror starkt på denna flytt och önskar dem Lycka till!